TIL KANDIDATER

Ønsker du at søge en af vores stillinger eller ønsker du at blive en del af vores CV-database?

Target People understøtter virksomheder i at finde den rette kandidat til en konkret stilling. Vi ønsker at være en god og værdsat samarbejdspartner for virksomhederne. For at dette er muligt, så er der behov for et stærkt samarbejde med interesserede og nysgerrige kandidater.

Hvis du er på udkig efter et karriereskifte, så kan vi tilbyde to muligheder;

  1. Søg en af vores konkrete stillinger her
  2. Tilmeld dig vores CV-database via dette link

Hvad sker der hvis du søger en af vores stillinger?

Det er vigtigt for os at det er en god oplevelse for dig at søge en stilling via os.
Suppler derfor gerne din ansøgning med et telefonisk opkald for at høre mere om stillingen når du søger.

Vores opgave er at sikre virksomheden det rigtige match. Og derfor vil vi i vores search-proces også være ærlige og direkte. Hvis du via ansøgning eller kontakt fra Target People bliver inviteret ind i en rekrutteringsproces, så kan det være krævende.

En rekrutteringsproces består typisk af et grundigt interview med Target People. Herefter venter ofte to samtaler med virksomheden og et analyseværktøj som understøtter processen. Grundighed er nøgleordet.

For Target People betyder det noget at du er med hele vejen i processen. Det er afgørende at du som kandidat oplever en fair og ordentlig behandling undervejs. Også hvis du ikke får jobbet.

Hvad sker der hvis jeg tilmelder mig CV-banken?

CV-banken er det første sted som vi søger, når vi indleder et rekrutteringsforløb for en virksomhed. Derfor ser vi dit CV hvis det er relevant for en konkret stilling.

Når vi finder kandidater til konkrete stillinger, så er der typisk tre muligheder

   1. Vi finder kandidaten i CV-banken
   2. Personer søger stillingen vi stillingsopslaget
   3. Vi finder kandidaterne via andre veje, fx linkedIn, tidligere kandidater, netværk etc.

CV-banken overholder GDPR-regler og du vil med løbende mellemrum blive gjort opmærksom på at du er repræsenteret i vores CV-bank. Du kan derfor også altid fjerne dit CV igen. De oplysninger som du har i dit CV, er afgørende for vores søgninger. Derfor giver det også god mening at du hvert år ajourfører dit CV.