TIL VIRKSOMHEDER

Det handler om leverancekvalitet og værdiskabelse via grundige processer

Target People hjælper din virksomhed med rekruttering og headhunting af fagligt dygtige engagerede medarbejdere. Vi styrker ansættelsesprocessen og har fokus på det rette match.

Vores processer er værdibaserede og har stor fokus på at sikre den rette kandidat til din virksomhed. Der er ligeledes fokus på at alle kandidater der er i spil, får en god oplevelse af samtaler og interviews.

Med Target People får i en samarbejdspartner der siden 2001 har samarbejdet med virksomheder i Danmark og internationalt. Mennesket er altid i fokus og passionen for gode resultater er altid drivkraften.

Leverancekvalitet sikres via:

En omhyggelig opstartsproces hvor aftalen mellem din virksomhed og Target People defineres. Udarbejdelse af en kvalificeret virksomhedsprofil og en stillingsprofil som styrker din virksomheds brand.

Kandidat search og headhunting

En fokuseret search og headhunting periode, hvor Target People screener markedet og søger kandidater via stillingsopslag på anerkendte jobportaler. Relevante kandidater interviewes på faglige og personlige egenskaber og matches op mod stillings- og virksomhedsprofilen.

Ansættelsessamtaler

Udvalgte kandidater inviteres til ansættelsessamtaler med din virksomhed. Target People deltager som mødeleder og understøtter den gode oplevelse for såvel din virksomhed og kandidaterne. Vi vejleder og rådgiver i denne proces – dog er det jer der skal beslutte hvilken kandidat der er det bedste match.

Kontakt for nærmere oplysninger

Ønsker du en drøftelse af muligheder, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale. Vi dækker hele landet. Geografi er således ikke en udfordring.